Z serca Polski nr 2/17

Konkurs o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego

2017.02.14 13:30 , aktualizacja: 2017.06.13 09:48

Autor: , Wprowadzenie: Monika Gontarczyk

To już X edycja konkursu dla mazowieckich producentów żywności. Nagradzamy najlepszy produkt roku 2016. Zapraszamy firmy komercyjne oraz podmioty i organizacje zajmujące się wytwarzaniem żywności na mniejszą skalę:

  • koła gospodyń wiejskich,

  • stowarzyszenia,

  • gospodarstwa agroturystyczne,

  • gospodarstwa ekologiczne,

  • osoby fizyczne (mogące udokumentować swoją działalność certyfikatami, dyplomami, zaświadczeniami, np. potwierdzającymi prezentację produktu na targach, wystawach, imprezach lokalnych czy regionalnych).

 

Wyrób powinien wyróżniać się wysoką jakością produkcji, oryginalnością i innowacyjnością w podejściu do tematu żywności i przetwórstwa oraz kultywować mazowiecką tradycję kulinarną. Musi być również powtarzalny, by można go było promować przy różnych okazjach.

 

Wnioski należy składać wyłącznie drogą pocztową na specjalnym formularzu do 28 lutego (decyduje data stempla pocztowego) na adres:

 

Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie

Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich

ul. Skoczylasa 4

03-469 Warszawa

 

Zasady uczestnictwa, regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępne są na www.mazovia.pl , w zakładce Konkursy/Szkolenia Laur Marszałka.

 

W przypadku pytań prosimy o kontakt z pracownikami Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich UMWM pod numerami telefonów: 22 59 79 116, 22 59 79 146 bądź drogą elektroniczną:  lub  .

Liczba wyświetleń: 86

powrót