Uchwały zarządu

2005.10.18

Autor: Wydział Zarządu, Wprowadzenie: Administrator

Uchwała 2018/225/05
Zarządu Województwa Mazowieckiego
z dnia 18 października 2005 r.

w sprawie przeznaczenia środków pieniężnych na organizację szkoleń poświęconych systemowi bezpieczeństwa zdrowotnego żywności (HACCP).

Na podstawie art. 41 ust. 1 oraz art. 70 ust. 2 pkt 3 ustawy z dnia 5 czerwca 1998 r. o samorządzie województwa (Dz. U. z 2001 r. Nr 142, poz. 1590 z późn. zm.1)) uchwala się, co następuje:

§ 1.

1. Przeznacza się kwotę do 10.000 zł na organizację szkoleń poświęconych systemowi bezpieczeństwa zdrowotnego żywności (HACCP).
2. Środki na realizację zadania, o którym mowa w ust. 1, zaplanowane zostały w budżecie Województwa Mazowieckiego na rok 2005 - przyjętym uchwałą Nr 158/04 Sejmiku Województwa Mazowieckiego z dnia 20 grudnia 2004 roku w sprawie budżetu Województwa Mazowieckiego na 2005 rok ze zmianami (Dz. Urz. Woj. Maz. z 2005 r.
Nr 8, poz. 231), w dziale 010, rozdziale 01095 § 4300 i pochodzą z dochodów własnych.

§ 2.

Wykonanie uchwały powierza się Dyrektorowi Departamentu Rolnictwa i Modernizacji Terenów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego.

§ 3.

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

Marszałek Województwa Mazowieckiego Adam Struzik

1) zmiany tekstu jednolitego wymienionej ustawy zostały ogłoszone w Dz. U. z 2002 r. Nr 23, poz. 220, Nr 62, poz. 558, Nr 153, poz. 1271 i Nr 214, poz. 1806, z 2003 r. Nr 162, poz. 1568 oraz z 2004 r. Nr 102, poz. 1055 i Nr 116, poz. 1206.

powrót