Członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze

Hotel i Restauracja "Złoty Lin"

2019.11.27 12:10

Autor: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, Wprowadzenie: Urszula Sabak-Gąska

Wnętrze restauracji urządzonej w stylu wiejskim Restauracja "Złoty Lin"...
Pokrojona na drewnianej desce szynka, obok jest pomidor i rozkorojone ząbki czosnku Szynka z wędzarni Złotego...

Hotel i Restauracja „Złoty Lin” to malownicze miejsce, które nieprzerwanie od 1967 r. przyciąga spragnionych wypoczynku na łonie natury. Bliskość Puszczy Białej i Zalewu Zegrzyńskiego sprawiają, że można tu odpocząć od zgiełku miasta, zrelaksować się, spędzić miłe chwile lub zorganizować niezapomniane i klimatyczne przyjęcie. Kajaki, rowery i narty wodne, rejsy motorówką lub gondolą, to nie jedyne atrakcje jakie hotel przewidział dla swoich gości. Restauracja słynie z przepysznej kuchni. Specjalnością są dania z ryb, lecz w menu nie brakuje również dań mięsnych, wegetariańskich oraz wegańskich.

e-mail:

strona internetowa: www.zlotylin.pl

Liczba wyświetleń: 100

powrót

Szanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.