Członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze

Pracownia P.U.H. „KulinArt” Anna Szpura

2020.10.01 14:10
Autor: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, Wprowadzenie: Dorota Łucja Cichocka
Danie udekorowane pieczonymi łabędziami Korowaj weselny, fot....
Pieczone pierogi i miseczka z sosem Pierogi z bobem, fot....

Produkty z Pracowni „KulinArt” Pani Anny Szpury wytwarzane są z surowców pochodzących z gospodarstwa właścicielki. Poza dżemami z truskawki, rabarbaru, jagody leśnej czy jagody kamczackiej, Pani Ania specjalizuje się w wypiekaniu tradycyjnych ciast wschodniej Polski: sękacza oraz Korowaja Weselnego.

Pracownia P.U.H. „KulinArt” Anna Szpura.

Stara Kornica 119

08-205 Stara Kornica

Liczba wyświetleń: 71

powrót

Szanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.