Członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
Pracownia P.U.H. „KulinArt” Anna Szpura
Produkty z Pracowni „KulinArt” Pani Anny Szpury wytwarzane są z surowców pochodzących z gospodarstwa właścicielki. Poza dżemami z truskawki, rabarbaru, jagody leśnej czy jagody kamczackiej, Pani Ania specjalizuje się w wypiekaniu tradycyjnych ciast wschodniej Polski: sękacza oraz Korowaja Weselnego.
Pracownia P.U.H. „KulinArt” Anna Szpura.
Stara Kornica 119
08-205 Stara Kornica
Liczba wyświetleń: 73
powrótSzanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.