Członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
GAVI SAFE Grażyna Więch
2020.10.01 14:05
Autor: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, Wprowadzenie: Dorota Łucja Cichocka
Jak podaje właścicielka firmy, przepis na chleb żytni na zakwasie wypiekany z naturalnych, wysokiej jakości składników, pochodzi z Równiny Wołomińskiej. Podobnie jak przepisy na powidła z czarnej porzeczki z miodem i miętą oraz na powidła śliwkowe z jałowcem. Przetwory, bez dodatku cukru, charakteryzuje niepowtarzalny smak, są zdrowe i doceniane przez konsumentów.
GAVI SAFE Grażyna Więch
Ossów, ul. Matarewicza 80
05-230 Kobyłka
Liczba wyświetleń: 68
powrótSzanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.