Komunikaty
Polski Producent Żywności 2011
2011.03.22 14:45 , aktualizacja: 2011.03.22 15:29
Autor: Dorota Łucja Cichocka, Wprowadzenie: Dorota Łucja Cichocka
Kontynuując działania na rzecz promocji rodzimego rolnictwa i przetwórstwa, Departament Rolnictwa i Modernizacji Terenów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie pragnie poinformować o piętnastej edycji Inicjatywy Pozytywistycznej „Polski Producent Żywności 2011”.
Województwo Mazowieckie w 2011 roku po raz kolejny bierze udział w tej inicjatywie, starając się aktywnie pokazywać na rynku lokalnym, regionalnym i ogólnopolskim wyróżniające się firmy i produkty rolno – spożywcze godne najwyższych laurów promocyjnych. Szczegółowy regulamin Konkursu wraz z Kartą Zgłoszeniową są również zamieszczone na stronach internetowych Stowarzyszenia im. E. Kwiatkowskiego: www.ekwiatkowski.poznan.pl
Dla pełnego zrozumienia wagi proponowanego przedsięwzięcia i spodziewanych efektów promocyjno – marketingowych informujemy dodatkowo, iż:
- Etap regionalny jest całkowicie nieodpłatny dla producentów.
- Etap regionalny Polskiego Producenta Żywności 2011 polega na wypełnieniu karty zgłoszeniowej i przesłaniu jej faxem do Urzędu Marszałkowskiego na numer (022) 59-79-702, bądź listownie na adres Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie Departament Rolnictwa i Modernizacji Terenów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa, bądź drogą elektroniczną na adres do dnia 20 kwietnia 2011 r.
- Kapituła na posiedzeniu plenarnym w maju 20011 r. dokona wyboru tzw. finalistów regionalnych zgłoszonych później do etapu krajowego.
- Finaliści regionalni Konkursu są wyróżniani przez Marszałka Województwa Mazowieckiego dyplomami niezależnie od podjęcia decyzji o udziale w etapie krajowym. Fakt zdobycia laurów regionalnych jest nagłaśniany medialnie przez służby informacyjne Urzędu, finaliści otrzymują uprzywilejowaną pozycję przy wyborze ofert na organizowane stoiska regionalne Samorządu Województwa Mazowieckiego.
- Etap krajowy odbędzie się w Poznaniu
Informacje dodatkowe można uzyskać pod nr telefonu lub drogą mailową:
- Krzysztof Kuran 22) 59-79 339,
Pliki do pobrania
Liczba wyświetleń: 1149
powrót